Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων/

Main Author: Αθανασόπουλος, Πάνος Ε.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: ΑΤΕ, 1984
Subjects:
LEADER 00793nam a2200217 a 4500
001 637375
005 20171111230414.0
008 000613s1984----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664.028 
100 1 |a Αθανασόπουλος, Πάνος Ε. 
245 0 0 |a Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων/  |c Πάνος Ε. Αθανασόπουλος 
260 |a Αθήνα:  |b ΑΤΕ,  |c 1984 
300 |a 294 σ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες 
650 0 0 |a Food industry and trade 
650 0 0 |a Food  |x Preservation 
650 0 0 |a Food  |x Effect of heat on 
650 0 0 |a Food  |x Cooling 
650 0 0 |a Frozen foods 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19b56c5ad13446f74d4b  |c 998a  |d 945l  |e 664.028 ΑΘΑ  |t 5  |x m  |z Books