Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Θερμικές διεργασίες στη βιομηχ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων/
Main Author:
Αθανασόπουλος, Πάνος Ε.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
ΑΤΕ,
1984
Subjects:
Food industry and trade
Food
>
Preservation
Food
>
Effect of heat on
Food
>
Cooling
Frozen foods
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
294 σ.
Bibliography:
Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες
Similar Items
Θερμικές διεργασίες στη βιομηχανία τροφίμων
by: Αθανασόπουλος, Πάνος Ε.
Published: (1984)
Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel /
by: Drager, Hans
Published: (1955)
Conservation par le Froid des Denrees alimentaires/
by: Loverdo, J. de
Thermal processing of packaged foods
by: Holdsworth, S. D.
Published: (1997)
Handbook of frozen foods /
Published: (2004)
×
Loading...