Επίδραση του λόγου NDF:άμυλο του σιτηρεσίου σε βιοχημικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά του γάλακτος γαλακτοπαραγωγών αιγών/
Main Author: | Μαραγκού, Αριστέα-Χριστίνα |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών |
Other Authors: | Μοάτσου, Γκόλφω, Ζέρβας, Γεώργιος Π. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5806 |
Similar Items
-
Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών αιγών/
by: Χρυσολούρη, Χαρίκλεια
Published: (2011) -
Επίδραση της προσθήκης λίπους στο σιτηρέσιο αιγοπροβάτων στο προφίλ των λιπαρών οξέων του λίπους του γάλακτος αυτών/
by: Τσιλιγκάκη, Αφροδίτη
Published: (2012) -
Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών προβάτων/
by: Παπαευσταθίου, Σταυρούλα Γ.
Published: (2011) -
Διεθνές σεμινάριο παραγωγής και αξιοποίησης αιγοπρόβειου γάλακτος: διήμερο αφιερωμένο σε Έλληνες επιστήμονες: κείμενα ομιλιών/
Published: (1985) -
Milking and milk production of dairy sheep and goats: proceedings of the sixth international symposium on the milking of small ruminants: Athens, Greece, September 26- October 1, 1998/
Published: (1999)