Διερεύνηση του μηχανισμού της βακτηριοκτόνου δράσης του αντιμικροβιακού πεπτιδίου μασεδοσίνη που παράγεται από το Streptococcus macedonicus ACA-DC 198/
Main Author: | Παγώνα, Βάγια |
---|---|
Corporate Authors: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών |
Other Authors: | Τσακαλίδου, Ευθυμία |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5656 |
Similar Items
-
Καθαρισμός και χαρακτηρισμός των αντιμικροβιακών ουσιών που παράγονται από τα οξυγαλακτικά βακτήρια Lactobacillus fermentum ACA-DC 179 και Lactobacillus rennini ACA-DC 565-DC 198/
by: Νίπη, Αμαλία Γ.
Published: (2014) -
Μελέτη της επαγωγής της βιοσύνθεσης του λαντιβιοτικού Μασεδοσίνη που παράγεται από το μικροοργανισμό Streptococcus macedonicus ACA-DC 198
by: Χασιώτη, Ελίνα
Published: (2008) -
Παραγωγή αντιμικροβιακών ουσιών από στελέχη οξυγαλακτικών καλλιεργειών που απομονώθηκαν από ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα/
by: Ακτύπης, Αναστάσιος Α.
Published: (1999) -
Επίδραση της βακτηριοσίνης από βακτηριοσινογόνο οξυγαλακτικό στέλεχος στην καλλιέργεια γιαούρτης και στην ανάπτυξη και επιβίωση της Listeria welshimeri 15008 κατά την παραγωγή και συντήρηση της γιαούρτης/
by: Παναγοπούλου, Έλλη
Published: (2011) -
Laktat in der Leistungsdiagnostik/
by: Heck, Hermann
Published: (1990)