Διερεύνηση των πιθανών μεταβολών της σύστασης του Lactococcus lactis ssp. cremoris MG1363 κατάτην προσαρμογή του σε συνθήκες στρες με την εφαρμογή φασματοσκοπίας FT-IR/

Main Author: Κάζου, Μαρία Α.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Τσακαλίδου, Ευθυμία
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5940

Internet

http://hdl.handle.net/10329/5940
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 579.35 ΚΑΖ1ΠροβολήOPAC