Διερεύνηση της δυνατότητας εμπλουτισμού των λιπαρών του γάλακτος με βακτηριοσίνες ενεργές έναντι αλλοιωγόνων και παθογόνων μικροοργανισμών των τροφίμων/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5813 |
Internet
http://hdl.handle.net/10329/5813Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664.0287 ΚΟΡ | 1 | Προβολή | OPAC |