Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτηρίων καλλιεργειών/
Main Author: | Σαραβάνος, Ελευθέριος Κ. Α. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2009
|
Similar Items
-
Χρήση προβιοτικών καλλιεργειών στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων/
by: Γκατζιώλη, Μαρία Γρ.
Published: (2014) -
Επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς
by: Πατέλη, Πολυτίμη
Published: (2005) -
Μελέτη της μηλογαλακτικής ζύμωσης. Συνθήκες δράσης βακτηρίων/
by: Ζήκος, Νικόλαος
Published: (2004) -
Επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς : [ ποικιλίες, συλλογή, επιλογή, παρασκευή, διατήρηση ] /
by: Πατέλη, Πολυτίμη
Published: (2010) -
Επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς: ποικιλίες, συλλογή, επιλογή, παρασκευή, διατήρηση/
by: Πατέλη, Πολυτίμη
Published: (2005)