Χρήση προβιοτικών καλλιεργειών στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων/

Main Author: Γκατζιώλη, Μαρία Γρ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Φλετούρης, Δημήτριος
Format: Book
Language:Greek
Published: [Λάρισα]: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/41631

Internet

http://hdl.handle.net/11615/41631
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 637 ΓΚΑ2ΠροβολήOPAC