Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτηρίων καλλιεργειών/

Main Author: Σαραβάνος, Ελευθέριος Κ. Α.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2009
LEADER 00997nam a2200181 a 4500
001 628944
005 20171111230408.0
008 100427s2009----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22 
100 1 |a Σαραβάνος, Ελευθέριος Κ. Α. 
245 0 0 |a Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτηρίων καλλιεργειών/  |c Ελευθέριος Κ. Α. Σαραβάνος ; επιβλέπων: Νυχάς Γ. Ι. 
260 |c 2009 
300 |a 184 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 169-184 
700 1 |a Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18f86c5ad13446f729c5  |c 998a  |d 945l  |e ΔΔ ΣΑΡ  |t 2  |x m  |z Books