|
|
|
|
LEADER |
00997nam a2200181 a 4500 |
001 |
628944 |
005 |
20171111230408.0 |
008 |
100427s2009----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|
100 |
1 |
|
|a Σαραβάνος, Ελευθέριος Κ. Α.
|
245 |
0 |
0 |
|a Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτηρίων καλλιεργειών/
|c Ελευθέριος Κ. Α. Σαραβάνος ; επιβλέπων: Νυχάς Γ. Ι.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 184 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 169-184
|
700 |
1 |
|
|a Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc18f86c5ad13446f729c5
|c 998a
|d 945l
|e ΔΔ ΣΑΡ
|t 2
|x m
|z Books
|