Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Βελτίωση της ζύμωσης της επιτρ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Βελτίωση της ζύμωσης της επιτραπέζιας πράσινης ελιάς με τη χρήση προβιοτικών οξυγαλακτικών βακτηρίων ως εναρκτηρίων καλλιεργειών/
Main Author:
Σαραβάνος, Ελευθέριος Κ. Α.
Corporate Author:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors:
Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
2009
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
184 σ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 169-184
Similar Items
Χρήση προβιοτικών καλλιεργειών στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων/
by: Γκατζιώλη, Μαρία Γρ.
Published: (2014)
Επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς
by: Πατέλη, Πολυτίμη
Published: (2005)
Μελέτη της μηλογαλακτικής ζύμωσης. Συνθήκες δράσης βακτηρίων/
by: Ζήκος, Νικόλαος
Published: (2004)
Επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς : [ ποικιλίες, συλλογή, επιλογή, παρασκευή, διατήρηση ] /
by: Πατέλη, Πολυτίμη
Published: (2010)
Επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς: ποικιλίες, συλλογή, επιλογή, παρασκευή, διατήρηση/
by: Πατέλη, Πολυτίμη
Published: (2005)
×
Loading...