Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στη βιομηχανία τροφίμων : εφαρμογή στην αλλαντοβιομηχανία ''Νεόφυτος Ε. Χρισοστόμου και Υιοί Λ.Τ.Δ'' /
Main Author: | Χαραλάμπους, Χαράλαμπος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών., Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Ερευνας |
Other Authors: | Πρωτοσύγγελος, Στέφανος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Τζιά, Κωνσταντίνα
Published: (1996) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Published: (1996) -
Συστήματα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP)
Published: (2014) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
by: Παππά, Φλωρεντία -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
by: Τζία, Κωνσταντίνα
Published: (2005)