Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στη βιομηχανία τροφίμων : εφαρμογή στην αλλαντοβιομηχανία ''Νεόφυτος Ε. Χρισοστόμου και Υιοί Λ.Τ.Δ'' /

Main Author: Χαραλάμπους, Χαράλαμπος
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών., Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Ερευνας
Other Authors: Πρωτοσύγγελος, Στέφανος
Format: Book
LEADER 01026nam a2200145 a 4500
001 607295
005 20171111230351.0
008 080613s2001----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Χαραλάμπους, Χαράλαμπος 
245 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στη βιομηχανία τροφίμων :   |b εφαρμογή στην αλλαντοβιομηχανία ''Νεόφυτος Ε. Χρισοστόμου και Υιοί Λ.Τ.Δ'' /  |c Χαραλάμπους Χαράλαμπος ; ; επιβλέπων:Πρωτοσύγγελος Στέφανος 
700 1 |a Πρωτοσύγγελος, Στέφανος 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Ερευνας 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc17206c5ad13446f6ce16  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books