Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /

Main Author: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Other Authors: Τσιαπούρης, Αλέξανδρος,
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Παπασωτηρίου, 1996.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.001579 ΤΖΙ3ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664.07 ΤΖΙ8ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο664.07 ΤΖΙ2ΠροβολήOPAC