Επίδραση της μεταβολής της συγκέντρωσης ορισμένων συστατικών του γάλακτος στην οξυγαλακτική ζύμωση για παραγωγή γιαουρτιού /
Main Author: | Μήλκας, Δημήτριος Ν |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή γιαουρτιού /
by: Παπαναστασίου, Αθανάσιος -
Παραγωγή βιοαιθανόλης με ζύμωση στερεάς κατάστασης απο λιγνικυτταρινούχες ενώσεις /
by: Παλαιολόγου, Ευαγγελία -
Ζύμωση γλυκόζης σε χημειοστάτη για την παραγωγή βιοαιθανόλης /
by: Χατζηλυμπέρη, Κονδυλία -
Παραγωγή κυτταρινασών και ημικυτταρινασών με ζύμωση στερεής κατάστασης /
by: Κυριακίδου, Ειρήνη -
Ζύμωση, συντήρηση και οικολογία της επιτραπέζιας ελιάς/
by: Πανάγου, Ευστάθιος Ζ.
Published: (2002)