Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επίδραση της μεταβολής της συγ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επίδραση της μεταβολής της συγκέντρωσης ορισμένων συστατικών του γάλακτος στην οξυγαλακτική ζύμωση για παραγωγή γιαουρτιού /
Main Author:
Μήλκας, Δημήτριος Ν
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Description not available.
Similar Items
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή γιαουρτιού /
by: Παπαναστασίου, Αθανάσιος
Παραγωγή βιοαιθανόλης με ζύμωση στερεάς κατάστασης απο λιγνικυτταρινούχες ενώσεις /
by: Παλαιολόγου, Ευαγγελία
Ζύμωση γλυκόζης σε χημειοστάτη για την παραγωγή βιοαιθανόλης /
by: Χατζηλυμπέρη, Κονδυλία
Παραγωγή κυτταρινασών και ημικυτταρινασών με ζύμωση στερεής κατάστασης /
by: Κυριακίδου, Ειρήνη
Ζύμωση, συντήρηση και οικολογία της επιτραπέζιας ελιάς/
by: Πανάγου, Ευστάθιος Ζ.
Published: (2002)
×
Loading...