|
|
|
|
LEADER |
00809nam a2200133 a 4500 |
001 |
599758 |
005 |
20171111230103.0 |
008 |
030204s1989----gr gr 000 0 Gre d |
040 |
|
|
|a GR-AtNTU
|b gre
|
100 |
1 |
|
|a Μήλκας, Δημήτριος Ν
|
245 |
1 |
0 |
|a Επίδραση της μεταβολής της συγκέντρωσης ορισμένων συστατικών του γάλακτος στην οξυγαλακτική ζύμωση για παραγωγή γιαουρτιού /
|c Μήλκα Ν. Δημητρίου
|
710 |
0 |
|
|a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
|b Σχολή Χημικών Μηχανικών.
|
710 |
0 |
|
|b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
|
952 |
|
|
|a GR-AtNTU
|b 59cc161d6c5ad13446f6af21
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|