Επίδραση της μεταβολής της συγκέντρωσης ορισμένων συστατικών του γάλακτος στην οξυγαλακτική ζύμωση για παραγωγή γιαουρτιού /

Main Author: Μήλκας, Δημήτριος Ν
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00809nam a2200133 a 4500
001 599758
005 20171111230103.0
008 030204s1989----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Μήλκας, Δημήτριος Ν 
245 1 0 |a Επίδραση της μεταβολής της συγκέντρωσης ορισμένων συστατικών του γάλακτος στην οξυγαλακτική ζύμωση για παραγωγή γιαουρτιού /  |c Μήλκα Ν. Δημητρίου 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc161d6c5ad13446f6af21  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books