Βέλτιστος προγραμματισμός παραγωγής σε γαλακτοβιομηχανία για την περίπτωση του γιαουρτιού/

Main Author: Τσιούτρα, Σταυρούλα Χ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή.
Other Authors: Σαχαρίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/41555

Internet

http://hdl.handle.net/11615/41555
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςCD-ROM THESIS 658.5 ΤΣΙ2ΠροβολήOPAC