Μελέτη παραγωγής γαλακτοκομικών προιόντων με εφαρμογή φυτικής πρωτεάσης και υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης /
Main Author: | Ταβαντζής, Γεώργιος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Ταούκης, Πέτρος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Επεξεργασία της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης : μελέτη απενεργοποίησης πηκτινομεθυλεστεράσης σε χυμό από σαγκουίνι και βερίκοκο /
by: Σιντόση, Βασιλική -
Παραγωγή και μελέτη προϊόντων αγγουριού με χρήση ωσμωτικής αφυδάτωσης και υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης /
by: Πουργουρή, Στέλλα -
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /
by: Κατσαρός, Γεώργιος Ι -
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστέραση πορτοκαλοχυμού /
by: Γαλανού, Ε -
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστεράση λωτού /
by: Αψερίδης, Ιωάννης