Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομι...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων /
Main Author:
Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Corporate Author:
Ελλάδα. Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κέντρα Ανωτέρας Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπ/σεως (Κ.Α.Τ.Ε.Ε.). Ανωτέρα Σχολή Τεχνολογίας Τρροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ο.Ε.Δ.Β.,
1979-1981.
Subjects:
Milk
>
Composition
Dairy products
Milk
>
Sterilization
Milk
>
Microbiology
Milk hygiene
Ice cream industry
Γάλα
>
Σύνθεση
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γάλα
>
Παστερίωση
Γάλα
>
Μικροβιολογία
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
637.127 Παν τ.2
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων : [τόμοι α' & β']/
by: Καλατζόπουλος, Γιώργος
Published: (1999)
Γαλακτοκομία : τεχνολογία του γάλακτος /
by: Μανωλκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
Published: (1975)
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του/
by: Μάντης, Αντώνης Ι.
Published: (1993)
Μέθοδοι εξετάσεως του γάλακτος και των προϊόντων του /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ
Published: (1992)
Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων /
by: Μάντης, Αντώνιος Ι.
Published: (2015)
×
Loading...