Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επίδραση επεξεργασίας της υπερ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επίδραση επεξεργασίας της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στην ποιότητα κια διατηρησιμότητα συσκευασμένων αλλαντικών /
Main Author:
Κατσαρός, Γιώργος
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors:
Ταούκης, Πέτρος
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επεξεργασία της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης : μελέτη απενεργοποίησης πηκτινομεθυλεστεράσης σε χυμό από σαγκουίνι και βερίκοκο /
by: Σιντόση, Βασιλική
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης σε πρωτεολυτικά ένζυμα τροφίμων /
by: Κατσαρός, Γεώργιος Ι
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστέραση πορτοκαλοχυμού /
by: Γαλανού, Ε
Κινητική μελέτη επίδρασης υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης και θερμοκρασίας στην πηκτινομεθυλεστεράση λωτού /
by: Αψερίδης, Ιωάννης
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης στη διατηρησιμότητα πορτοκαλοχυμού Navel /
by: Μιχαλακάκη, Αγγελική
×
Loading...