Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων : [τόμοι α' & β']/

Main Author: Καλατζόπουλος, Γιώργος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Σταμούλης, c1999.
Subjects:
LEADER 01828nam a2200385 a 4500
001 4415
005 20171111224311.0
008 060524s gr 00010 gre
020 0 0 |a 9603512834 
082 0 0 |2 21  |a 637.127 
100 1 0 |a Καλατζόπουλος, Γιώργος 
245 1 0 |a Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων :  |b [τόμοι α' & β']/  |c Γιώργος Καλατζόπουλος. 
260 1 0 |a Αθήνα :  |b Σταμούλης,  |c c1999. 
300 0 0 |a 284, 93 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 283-284, [95]. 
505 0 0 |a Γενική μικροβιολογία γάλακτος - Μικροβιολογία των γαλακτοκομικών προϊόντων - Αξιοποίηση του τυρογάλακτος με μικροβιακές καλλιέργειες - Καθαρισμός και απολύμανση των εργοστασίων γάλακτος - Μικροβιολογικές αναλύσεις. 
650 0 0 |a Milk  |x Microbiology 
650 0 4 |a Γάλα  |x Μικροβιολογία 
650 0 4 |a Milk  |x Composition 
650 0 4 |a Γάλα  |x Σύνθεση 
650 0 4 |a Milk hygiene 
650 0 4 |a Γάλα, Υγιεινή του 
650 0 4 |a Milk  |x Sterilization 
650 0 4 |a Γάλα  |x Παστερίωση 
650 0 4 |a Ice cream industry 
650 0 4 |a Βιομηχανία, Παγωτού 
650 0 4 |a Butter 
650 0 4 |a Βούτυρο 
650 0 4 |a Cheesemaking 
650 0 4 |a Τυροκομία 
650 0 4 |a Dairy products 
650 0 4 |a Γαλακτοκομικά προϊόντα 
650 0 4 |a Μαστίτιδα 
650 0 4 |a Mastitis 
952 |a GrTHDAPL  |b 590399536c5ad119ff90664d  |c 952a  |d 9528  |e 637.127 Καλ  |t 1  |x m  |z Books