|
|
|
|
LEADER |
01828nam a2200385 a 4500 |
001 |
4415 |
005 |
20171111224311.0 |
008 |
060524s gr 00010 gre |
020 |
0 |
0 |
|a 9603512834
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 637.127
|
100 |
1 |
0 |
|a Καλατζόπουλος, Γιώργος
|
245 |
1 |
0 |
|a Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων :
|b [τόμοι α' & β']/
|c Γιώργος Καλατζόπουλος.
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα :
|b Σταμούλης,
|c c1999.
|
300 |
0 |
0 |
|a 284, 93 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία : σ. 283-284, [95].
|
505 |
0 |
0 |
|a Γενική μικροβιολογία γάλακτος - Μικροβιολογία των γαλακτοκομικών προϊόντων - Αξιοποίηση του τυρογάλακτος με μικροβιακές καλλιέργειες - Καθαρισμός και απολύμανση των εργοστασίων γάλακτος - Μικροβιολογικές αναλύσεις.
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Microbiology
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Μικροβιολογία
|
650 |
0 |
4 |
|a Milk
|x Composition
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Σύνθεση
|
650 |
0 |
4 |
|a Milk hygiene
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα, Υγιεινή του
|
650 |
0 |
4 |
|a Milk
|x Sterilization
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Παστερίωση
|
650 |
0 |
4 |
|a Ice cream industry
|
650 |
0 |
4 |
|a Βιομηχανία, Παγωτού
|
650 |
0 |
4 |
|a Butter
|
650 |
0 |
4 |
|a Βούτυρο
|
650 |
0 |
4 |
|a Cheesemaking
|
650 |
0 |
4 |
|a Τυροκομία
|
650 |
0 |
4 |
|a Dairy products
|
650 |
0 |
4 |
|a Γαλακτοκομικά προϊόντα
|
650 |
0 |
4 |
|a Μαστίτιδα
|
650 |
0 |
4 |
|a Mastitis
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 590399536c5ad119ff90664d
|c 952a
|d 9528
|e 637.127 Καλ
|t 1
|x m
|z Books
|