Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιο...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων : [τόμοι α' & β']/
Main Author:
Καλατζόπουλος, Γιώργος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Σταμούλης,
c1999.
Subjects:
Milk
>
Microbiology
Γάλα
>
Μικροβιολογία
Milk
>
Composition
Γάλα
>
Σύνθεση
Milk hygiene
Γάλα, Υγιεινή του
Milk
>
Sterilization
Γάλα
>
Παστερίωση
Ice cream industry
Βιομηχανία, Παγωτού
Butter
Βούτυρο
Cheesemaking
Τυροκομία
Dairy products
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Μαστίτιδα
Mastitis
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Physical Description:
284, 93 σ. : εικ. ; 24 εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία : σ. 283-284, [95].
ISBN:
9603512834
Similar Items
Αρχές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων /
by: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Published: (1979)
Milchwissenschaft = Milk science international.
Published: (1946)
Γαλακτοκομία : τεχνολογία του γάλακτος /
by: Μανωλκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
Published: (1975)
Γάλα και προίόντα γάλακτος : τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία /
by: Varnam, Alan H.
Published: (2008)
Γάλα και προϊόντα γάλακτος : τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία /
by: Varnam, Alan H.
Published: (2008)
×
Loading...