Απομόνωση παθογόνων βακτηρίων από τρόφιμα ζωικής προέλευσης, έλεγχος της ευαισθησίας τους στα αντιβιοτικά και αξιολόγηση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία eng
Main Author: | Γούσια, Παναγιώτα |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Ιωάννινα
[χ.ε.]
2008
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή (Τροφογενείς διαταραχές)
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2004) -
Μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα /
by: Γαΐτης, Φραγκίσκος
Published: (2008) -
Ανίχνευση και ποσοτικός προσδιορισμός γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (GMO'S) σε τρόφιμα και ζωοτροφές που περιέχουν καλαμπόκι και σόγια eng
by: Μπασέας, Διονύσιος Παν.
Published: (2008) -
Πειραματική μελέτη της επίδρασης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην καταστροφή του παθογόνου οροτύπου esherichia coli 0157:H7 σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης/
by: Αποστόλου, Ιωάννα Α.
Published: (2004) -
Συγκριτική μελέτη των ISO καλλιεργητικών μεθόδων και των μοριακών μεθόδων PCR και RT-PCR στην ανίχνευση Listeria Monocytogenes από τρόφιμα eng
by: Σαλαμούρα, Αικατερίνη
Published: (2007)