Απομόνωση παθογόνων βακτηρίων από τρόφιμα ζωικής προέλευσης, έλεγχος της ευαισθησίας τους στα αντιβιοτικά και αξιολόγηση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία eng

Main Author: Γούσια, Παναγιώτα
Format: Book
Language:Greek
Published: Ιωάννινα [χ.ε.] 2008
Subjects:
LEADER 00893nam a2200181 a 4500
001 403634
005 20171111225618.0
008 100416s2008|||| ||| 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre  |b gre 
082 1 |2 21  |a 610 
100 0 1 |a Γούσια, Παναγιώτα 
245 1 |a Απομόνωση παθογόνων βακτηρίων από τρόφιμα ζωικής προέλευσης, έλεγχος της ευαισθησίας τους στα αντιβιοτικά και αξιολόγηση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία  |b eng  |c Παναγιώτα Γούσια 
260 1 |a Ιωάννινα  |b [χ.ε.]  |c 2008  |e (Ιωάννινα 
300 1 |a 162σ.  |c 29εκ. 
504 1 |a Βιβλιογραφίες: σ. 141-162 
650 1 |a Τροφή  |x Μικροβιολογία 
952 |a GRAtEVE  |b 590938186c5ad1338a91926f  |c 995b  |d 995e  |e 10847/2008-2  |t 2  |x m  |z Books