The management of foodservice operations/

Corporate Author: Cassell
Other Authors: Jones, Peter F., Merricks, Paul, Jones, Peter
Format: Book
Language:English
Published: London New York (Cassell): 1994
Subjects:
LEADER 01512nam a2200349 a 4500
001 1954924
005 20171111235840.0
008 040630s1994 enk r 000 0 eng d
020 |a 030432907X 
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
050 1 0 |a TX911.3.M27  |b M324 1994  |a TX911.3.M27 
082 1 0 |2 21  |a 647.95068  |b M324 1994 
082 0 0 |2 20  |a 647.95/068 
245 0 4 |a The management of foodservice operations/  |c edited by Peter Jones with Paul Merricks 
246 1 5 |a The management of foodservice operations:  |b an integrated and innovative approach to catering management 
260 1 5 |a London  |b 1994  |a New York (Cassell): 
300 1 5 |a viii, 264 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
504 1 5 |a Περιλαμβάνει βιβιλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
504 1 5 |a Includes bibliographical references and index. 
504 1 5 |a Inlcudes bibliographies and index. 
650 1 0 |a Food service management 
650 1 7 |a Διοίκηση τουρισμού και τουριστικών επιχειρήσεων  |x ΔΤΕ 60 
650 1 0 |a Food service management 
650 1 0 |a Food service management 
650 1 7 |a Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης 
700 1 7 |a Jones, Peter F. 
700 1 7 |a Merricks, Paul 
700 1 7 |a Jones, Peter 
700 1 7 |a Merricks, Paul 
710 1 7 |a Cassell 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7d716c5ad13446fcf836  |c 998a  |d 945l  |e 647.95068 MAN  |t 6  |x m  |z Books 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc58b6c5ad134460824b6  |c 998a  |d 945l  |e TX911.3.M27 M324 1994  |t 3  |x m  |z Books