The fluid-milk industry.
Main Author: | Henderson, James Lloyd, b. 1899. |
---|---|
Other Authors: | Roadhouse, Chester Linwood, |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Westport, Conn.,
AVI Pub. Co.,
1971.
|
Edition: | 3d ed. |
Subjects: |
Similar Items
-
Γαλακτοκομία/
by: Ζαρμπούτης, Γιάννης Β.
Published: (1994) -
Τυροκομία /
by: Βεϊνογλου, Β. Κ.
Published: (1970) -
Γαλακτοκομία /
by: Βεϊνογλου, Β. Κ.
Published: (1970) -
Milk and dairy products :properties and processing /
by: Rosenthal, Ionel
Published: (1991) -
Επιμορφωτικό σεμινάριο στη γαλακτοκομία: Ιωάννινα 25-26 Οκτωβρίου 1994/
Published: (1994)