Ανάπτυξη συστήματος σε σειρά για το σχηματισμό και νεφοποίηση αιωρήματος στη φασματομετρία ατομικής εκπομπής με επαγωγικά συζευγμένο πλάσμα. Πολυστοιχειακή ανάλυση δειγμάτων κακάο και καφέ/
Main Author: | Πλιάτσικα, Βασιλική Γ. |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
[χ. ό.],
2005
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ανάπτυξη μεθόδων προσδιορισμού βισμουθίου σε βιολογικά δείγματα με την τεχνική της φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης και χρήση χημικών τροποποιητών/
by: Σαμαρτζή, Στυλιανή Α.
Published: (2000) -
Ο κόσμος της σοκολάτας ιστορικό, γεωργική παραγωγή, τελικό προϊόν /
Published: (2002) -
Ανάπτυξη μεθόδων προσδιορισμού των ιχνοστοιχείων Pb και Cd σε τρόφιμα ζωίκής προέλευσης με φασματομετρία ατομικής απορρόφησης σε φούρνο γραφίτη και μόνιμους χημικούς τροποποιητές/
by: Νησιανάκης, Παύλος Β.
Published: (2006) -
Προσδιορισμός του Λευκοχρύσου με την Τεχνική της Φασματομετρίας Ατομικής Απορρόφησης με Ηλεκτροθερμαινόμενο Φούρνο Γραφίτη και μελέτη του μηχανισμού ατομοποίησής του/
by: Παρασκευή, Ελένη
Published: (2004) -
The science of chocolate /
by: Beckett, S. T.
Published: (2008)