Ανάπτυξη μεθόδων προσδιορισμού των ιχνοστοιχείων Pb και Cd σε τρόφιμα ζωίκής προέλευσης με φασματομετρία ατομικής απορρόφησης σε φούρνο γραφίτη και μόνιμους χημικούς τροποποιητές/

Main Author: Νησιανάκης, Παύλος Β.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2006
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΝησΠ α 20061ΠροβολήOPAC