Ανάπτυξη μεθόδων προσδιορισμού των ιχνοστοιχείων Pb και Cd σε τρόφιμα ζωίκής προέλευσης με φασματομετρία ατομικής απορρόφησης σε φούρνο γραφίτη και μόνιμους χημικούς τροποποιητές/

Main Author: Νησιανάκης, Παύλος Β.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2006
Subjects:
LEADER 01429nam a2200241 a 4500
001 1211111
005 20171111232619.0
008 080111s2006 gr erb 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre  
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Νησιανάκης, Παύλος Β. 
245 1 0 |a Ανάπτυξη μεθόδων προσδιορισμού των ιχνοστοιχείων Pb και Cd σε τρόφιμα ζωίκής προέλευσης με φασματομετρία ατομικής απορρόφησης σε φούρνο γραφίτη και μόνιμους χημικούς τροποποιητές/  |c Παύλος Β. Νησιανάκης 
260 |a Αθήνα:  |b [χ. ό.],  |c 2006 
300 |a 118 σ. :  |b πίν., διαγρ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 116-118 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Φασματομετρία ατομικής απορρόφησης 
650 7 |a Βασικές αρχές της Φασματομετρίας Ατομικής Απορρόφησης 
650 7 |a Βαρέα μέταλλα στα τρόφιμα 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή Θετικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Χημείας 
952 |a GrAtEKP  |b 59ccf4a56c5ad134460d19d8  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664 ΝησΠ α 2006  |t 1  |x m  |z Books