Purchasing costing and control : for hotel and catering operations /

Main Author: Odgers, Peter
Format: Book
Language:English
Published: Cheltenham : Stanley Thornes, 1985.
Edition:1st ed.
Subjects:
LEADER 01008nam a2200253 a 4500
001 969586
005 20171111231436.0
008 010528s1985 xxk eng
020 |a 0748703241 
040 |a GrHeTEI 
050 0 |a TX911.3.F5  |b O3316 1985 
100 1 |a Odgers, Peter 
245 1 0 |a Purchasing costing and control :  |b for hotel and catering operations /  |c Peter Odgers. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Cheltenham :  |b Stanley Thornes,  |c 1985. 
300 |a 258 p. ;  |c 22 cm. 
505 0 |a Includes index. 
650 0 |a Hotel,tavern,etc  |x Finance  |z Great Britain 
650 0 |a Hotel management  |z Great Britain 
650 0 |a Caterers and catering  |z Great Britain  |z France 
650 0 |a Food service management  |z Great Britain 
650 4 |a Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης  |z Μεγάλη Βρετανία 
650 4 |a Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ  |z Μεγάλη Βρετανία 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc62e6c5ad13446083e54  |c 998a  |d 945l  |e TX911.3.F5 O3316 1985  |t 8  |x m  |z Books