|
|
|
|
LEADER |
00848nam a2200217 a 4500 |
001 |
942547 |
005 |
20171111231413.0 |
008 |
040312s1995 gr gr 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 0024142824
|
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
082 |
|
0 |
|a 647.95068
|
100 |
1 |
|
|a Spears, Marian C.
|
245 |
1 |
0 |
|a Foodservice organizations :
|b a managerial and systems approach /
|c Marian C. Spears
|
250 |
|
|
|a 3η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Englewood Cliffs, NJ:
|b Prentice Hall,
|c c1995
|
300 |
|
|
|a xvii, 782 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή, Υπηρεσίες της
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service management
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca4506c5ad1344602e080
|c 998a
|d 945l
|e 647.95068 SPE
|t 5
|x m
|z Books
|