Foodservice organizations : a managerial and systems approach /

Main Author: Spears, Marian C.
Format: Book
Language:English
Published: Englewood Cliffs, NJ: Prentice Hall, c1995
Edition:3η έκδ.
Subjects:
LEADER 00848nam a2200217 a 4500
001 942547
005 20171111231413.0
008 040312s1995 gr gr 001 0 eng d
020 |a 0024142824 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |a 647.95068 
100 1 |a Spears, Marian C. 
245 1 0 |a Foodservice organizations :  |b a managerial and systems approach /  |c Marian C. Spears 
250 |a 3η έκδ. 
260 |a Englewood Cliffs, NJ:  |b Prentice Hall,  |c c1995 
300 |a xvii, 782 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
650 1 7 |a Τροφή, Υπηρεσίες της  |x Διοίκηση και οργάνωση 
650 1 0 |a Food service management 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4506c5ad1344602e080  |c 998a  |d 945l  |e 647.95068 SPE  |t 5  |x m  |z Books