Εστιατόριο: οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας/
Main Author: | Αρβανίτης, Κώστας |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Προπομπός,
2010
|
Edition: | 5η έκδ. |
Series: | Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
|
Subjects: |
Similar Items
-
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
by: Αρβανίτης, Κώστας
Published: (2002) -
Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
by: Αρβανίτης, Κώστας.
Published: (2001) -
Αλυσίδες εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης
Published: (1999) -
Η γεύση της μνήμης αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων
by: Επίκουρος (1950-2014)
Published: (2014) -
Οργάνωση και λειτουργία γραφείου
by: Βουτσινάς, Γεώργιος Σ.
Published: (1987)