Εστιατόριο: οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας/

Main Author: Αρβανίτης, Κώστας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Προπομπός, 2010
Edition:5η έκδ.
Series:Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
Subjects:
LEADER 00852nam a2200193 a 4500
001 938383
005 20171111231410.0
008 121019s2010 gr gr 00 g gre d
020 |a 9789607860187 
040 |a GR  |b LaTEI  |e AACR2 
082 0 |2 21  |a 647.95 
100 1 |a Αρβανίτης, Κώστας 
245 1 0 |a Εστιατόριο:   |b οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας/  |c Κώστας Αρβανίτης 
250 |a 5η έκδ. 
260 |a Αθήνα:  |b Προπομπός,  |c 2010 
300 |a 270 σ. ;  |c 24 εκ. 
490 0 |a Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος 
650 1 0 |a ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ 
952 |a GRThAnMak  |b 59cca28c6c5ad134460290db  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books