|
|
|
|
LEADER |
00852nam a2200193 a 4500 |
001 |
938383 |
005 |
20171111231410.0 |
008 |
121019s2010 gr gr 00 g gre d |
020 |
|
|
|a 9789607860187
|
040 |
|
|
|a GR
|b LaTEI
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 21
|a 647.95
|
100 |
1 |
|
|a Αρβανίτης, Κώστας
|
245 |
1 |
0 |
|a Εστιατόριο:
|b οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας/
|c Κώστας Αρβανίτης
|
250 |
|
|
|a 5η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b Προπομπός,
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 270 σ. ;
|c 24 εκ.
|
490 |
0 |
|
|a Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
|
650 |
1 |
0 |
|a ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
|
952 |
|
|
|a GRThAnMak
|b 59cca28c6c5ad134460290db
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|