Αρβανίτης, Κ. (2010). Εστιατόριο: οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας (5η έκδ.). Αθήνα: Προπομπός.
Chicago Style CitationΑρβανίτης, Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 5η έκδ. Αθήνα: Προπομπός, 2010.
MLA CitationΑρβανίτης, Κώστας. Εστιατόριο: οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας. 5η έκδ. Αθήνα: Προπομπός, 2010.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.