Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality /

Corporate Author: M. Dekker
Other Authors: Haard, Norman F.
Format: Book
Language:English
Published: New York ; Basel: Marcel Dekker, c2000
Series:Food science and technology 27
Subjects:
LEADER 01008nam a2200241 a 4500
001 904782
005 20171111231344.0
008 061023s2000 gr r 000 0 eng d
020 |a 082470326X 
040 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 21 εκδ.  |a 664.949 7 
245 0 0 |a Seafood enzymes :  |b utilization and influence on postharvest seafood quality /  |c edited by Norman F. Haard, Benjamin K. Simpson 
260 |a New York ; Basel:  |b Marcel Dekker,  |c c2000 
300 |a xvii, 681 p. :  |b fig., tabl. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Food science and technology  |v 27 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 1 0 |a ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ 
650 1 0 |a ΑΛΙΕΙΑ *  |x ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 
650 1 0 |a ΑΛΙΕΙΑ *  |x ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
650 1 0 |a ΕΝΖΥΜΑ 
700 1 |a Haard, Norman F. 
710 |a M. Dekker 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc83526c5ad13446fe0714  |c 998a  |d 945l  |e 664.949 7 SEA  |t 2  |x m  |z Books