Οι επιδράσεις της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του/
Main Author: | Κοντοκώστας, Σταύρος |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Γιαννούλη, Περσεφόνη |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/344 |
Similar Items
-
Το βιβλίο του κρασιού/
by: Βέκιος, Γιώργος, 1951-
Published: (2001) -
Περί οίνου... Άμπελος και οίνος στον ελληνικό χώρο/
by: Ζαρκάδα, Αναστασία Π.
Published: (2006) -
Μελέτη της σύστασης και του αρώματος οίνων της ποικιλίας Ξινόμαυρο και επίδραση της μηλογαλακτικής ζύμωσης σε αυτούς/
by: Φελέκου, Φωτεινή Α.
Published: (2001) -
Το βιβλίο του κρασιού
by: Βέκιος, Γιώργος (1951-)
Published: (2007) -
Ιστορία του ελληνικού κρασιού: τριήμερο εργασίας, Σαντορίνη, 7-9 Σεπτ., 1990/
Published: (2001)