|
|
|
|
LEADER |
01354nam a2200229 a 4500 |
001 |
904206 |
005 |
20171111231343.0 |
008 |
101116s2010 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 21 εκδ.
|a 641.22
|
100 |
1 |
|
|a Κοντοκώστας, Σταύρος
|
245 |
1 |
3 |
|a Οι επιδράσεις της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του/
|c Κοντοκώστας Σταύρος ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Γιαννούλη Περσεφόνη
|
260 |
|
|
|a Βόλος:
|b [χ.ό.],
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 82 σ. :
|b εικ. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 79-82).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ *
|z ΕΛΛΑΔΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ
|z ΕΛΛΑΔΑ
|
700 |
1 |
|
|a Γιαννούλη, Περσεφόνη
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
|
856 |
4 |
0 |
|b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
|u http://hdl.handle.net/11615/344
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc83346c5ad13446fe0241
|c 998a
|d 945l
|e DISS ΦΠΑΠ/2010 ΚΟΝ
|t 1
|x m
|z Books
|