Οι επιδράσεις της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του/

Main Author: Κοντοκώστας, Σταύρος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/344

Internet

http://hdl.handle.net/11615/344
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςDISS ΦΠΑΠ/2010 ΚΟΝ1ΠροβολήOPAC