|
|
|
|
LEADER |
00810nam a2200205 a 4500 |
001 |
859647 |
005 |
20171111231305.0 |
008 |
150320s2014 gr r 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781118346211
|
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.94
|
245 |
0 |
0 |
|a Seafood processing :
|b technology, quality and safety /
|c edited by Ioannis Boziaris
|
260 |
|
|
|a Hoboken, N.J.:
|b John Willey & sons,
|c c2014
|
300 |
|
|
|a xvii,488 p. :
|b ill. tables ;
|c 24 cm.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
1 |
0 |
|a ΑΛΙΕΙΑ *
|x ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΨΑΡΙΑ *
|x ΔΙΑΤΡΟΦΗ
|
700 |
1 |
|
|a Μποζιάρης, Ιωάννης
|
710 |
|
|
|a Wiley
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc7bbe6c5ad13446fca5b8
|c 998a
|d 945l
|e 664.94 SEA
|t 1
|x m
|z Books
|