Επίδραση του νερού, της ανάμιξης και του χρόνου αποθήκευσης στη δομή κρέμας ζαχαροπλαστικής [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Γαλανόπουλος, Χρήστος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/06077993BF2369CFC2257260005BFE5B/?OpenDocument |
Similar Items
-
Μελέτη των στοιχείων διάθεσης και απορρόφησης των κονδυλίων από το Β ΚΠΣ με τη χρήση στατιστικών εργαλείων για την περιφέρεια Θεσσαλίας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μπάκαλη, Ευγενία
Published: (2005) -
Εφαρμογή τεχνικών πειραματικού σχεδιασμού (experimental design-DOE) και στατιστικού ελέγχου διεργασίας (statistical process control-SPC) σε μεγάλη βιομηχανική μονάδα [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μπαρμπαρίγος, Φραγκίσκος
Published: (2007) -
Μελέτη στοιχείων απασχόλησης και ανεργίας με τη χρήση των στατιστικών εργαλείων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Λούκου, Ελένη
Published: (2005) -
Σύγχρονες εφαρμογές των μεθόδων Taguchi [Διπλωματική διατριβή]/
by: Χριστογεωργάκη, Έλενα
Published: (2013) -
Εφαρμογή και ανάλυση προηγμένων στατιστικών εργαλείων στα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση [Διπλωματική διατριβή] /
by: Ογλάνης, Βασίλειος
Published: (2006)