Chemical and sensory evaluation of maricultured gilt-head sea bream (sparus auratus) stored in ice
Main Author: | Καραλής |
---|---|
Corporate Author: | University of Lincolnshire and Humberside School of Applied Science and Technology |
Other Authors: | Λουγκοβόης, Κάραλης, Κωνσταντίνος |
Format: | Book |
Published: |
[s.l.] :
[sine nomine] ,
1996 .
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη της επίδρασης της αλατότητας στην ανάπτυξη των ιχθυδίων της τσιπούρας sparus auratus (Linnaeus, 1758) καλλιεργουμένων υπό ελεγχόμενες συνθήκες/
by: Κονίδης, Αλέξιος Ι.
Published: (1992) -
Η επίδραση του μεγέθους στην ανάπτυξη του χρυσόψαρου (Carassius auratus auratus) σε εργαστηριακές συνθήκες/
by: Τσακωνίτη, Καλλιόπη
Published: (2009) -
Η επίδραση του μεγέθους στην ανάπτυξη του χρυσόψαρου (Carassius auratus auratus) σε εργαστηριακές συνθήκες/
by: Τσακωνίτη, Καλλιόπη
Published: (2009) -
Μελέτη οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και φυσικοχημικών παραμέτρων εκτρεφόμενων ψαριών (τσιπούρα Sparus aurata) σε σχέση με συνθήκες διατήρησης/
by: Τσίτσικα, Ευθυμία
Published: (2002) -
Παραλλακτικότητα μεγεθών σε ιχθύδια τσιπούρας Sparus aurata/
by: Χαραλαμπόπουλος, Ορφέας
Published: (2001)