Επίδραση της ποιότητας των διατροφικών πρωτεϊνών στο δείκτη αύξησης MLC2 στην τσιπούρα (Sparus aurata)/

Main Author: Φάσσας, Βασίλειος Γ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας
Other Authors: Μούτου, Κατερίνα
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2010
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 639.3 ΦΑΣ2ΠροβολήOPAC