Επίδραση της ποιότητας των διατροφικών πρωτεϊνών στο δείκτη αύξησης MLC2 στην τσιπούρα (Sparus aurata)/
Main Author: | Φάσσας, Βασίλειος Γ. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας |
Other Authors: | Μούτου, Κατερίνα |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2010
|
Subjects: |
Similar Items
-
Επίδραση διαφορετικών υδατανθράκων στην πεπτικότητα θρεπτικών συστατικών της τροφής από την τσιπούρα (Sparus aurata)/
by: Αδαμίδου, Σ. Γ.
Published: (2003) -
Χορήγηση μικροδιαίτων (microdiets) σε προνύμφες τσιπούρας (Sparus aurata) και εκτίμηση της καταλληλότητάς τους σε πραγματικές συνθήκες εκτροφής στον Ελληνικό χώρο/
by: Μπενέκος, Γεώργιος
Published: (2010) -
Παραλλακτικότητα μεγεθών σε ιχθύδια τσιπούρας Sparus aurata/
by: Χαραλαμπόπουλος, Ορφέας
Published: (2001) -
Η επίδραση της κακομεταχείρισης στη διαμόρφωση των επιπέδων καταπόνησης (stress) στην τσιπούρα Sparus aurata/
by: Χατζηπλή, Αικατερίνη Δ.
Published: (2008) -
Η επίδραση υψηλών επιπέδων διαιτητικής πρωτεϊνης στην ανάπτυξη του μυξιναριού (Liza aurata, Risso 1810) σε συνθήκες εκτροφής σε λιμνοθαλάσσιο περιβάλλον/
by: Τσιάμης, Βασίλειος
Published: (2010)