Μελέτη της επίδρασης διατροφικών ενζύμων στην απόδοση τροφών με υψηλή συμμετοχή φυτικών πρώτων υλών κατά την εκτροφή ιχθυδίων λαυρακιού Dicentrarchus labrax, (Linnaeus, 1758)/

Main Author: Τσούτσης, Βλάσιος
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας., Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας
Other Authors: Νέγκας, Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: Ηγουμενίτσα: [χ.ό.], 2010.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 639.377 36 ΤΣΟ2ΠροβολήOPAC