Η επίδραση των αυξημένων διαιτητικών επιπέδων της ελαιοκράμβης στην ευζωϊα, στην ποιότητα σάρκας, στην επιβίωση και στην αύξηση του κοινού κυπρίνου (Cyprinus carpio L.)/

Main Author: Καραμαλίγκας, Ιωάννης Χ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας., Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας
Other Authors: Πανταζής, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: Καρδίτσα: [χ.ό.], 2010
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 639.374 83 ΚΑΡ2ΠροβολήOPAC