Η επίδραση των αυξημένων διαιτητικών επιπέδων της ελαιοκράμβης στην ευζωϊα, στην ποιότητα σάρκας, στην επιβίωση και στην αύξηση του κοινού κυπρίνου (Cyprinus carpio L.)/

Main Author: Καραμαλίγκας, Ιωάννης Χ.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας., Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας
Other Authors: Πανταζής, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: Καρδίτσα: [χ.ό.], 2010
Subjects:
LEADER 01587nam a2200253 a 4500
001 904574
005 20171111231343.0
008 101217s2010 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 639.374 83 
100 1 |a Καραμαλίγκας, Ιωάννης Χ. 
245 1 2 |a Η επίδραση των αυξημένων διαιτητικών επιπέδων της ελαιοκράμβης στην ευζωϊα, στην ποιότητα σάρκας, στην επιβίωση και στην αύξηση του κοινού κυπρίνου (Cyprinus carpio L.)/  |c Καραμαλίγκας Ιωάννης Χ. ; επιβλέπων καθηγητής Πανταζής Παναγιώτης 
260 |a Καρδίτσα:  |b [χ.ό.],  |c 2010 
300 |a 100 σ. :  |b διαγρ., έγχρ. εικ., πιν. ;  |c 30 εκ. 
500 |a 1 CD-ROM. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 89-100). 
650 1 0 |a ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ * 
650 1 0 |a ΨΑΡΙΑ *  |x ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
700 1 |a Πανταζής, Παναγιώτης 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας.  |b Τμήμα Κτηνιατρικής 
710 0 |a Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου.  |b Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. 
710 0 |b Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc83476c5ad13446fe0544  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 639.374 83 ΚΑΡ  |t 2  |x m  |z Books