|
|
|
|
LEADER |
01587nam a2200253 a 4500 |
001 |
904574 |
005 |
20171111231343.0 |
008 |
101217s2010 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 639.374 83
|
100 |
1 |
|
|a Καραμαλίγκας, Ιωάννης Χ.
|
245 |
1 |
2 |
|a Η επίδραση των αυξημένων διαιτητικών επιπέδων της ελαιοκράμβης στην ευζωϊα, στην ποιότητα σάρκας, στην επιβίωση και στην αύξηση του κοινού κυπρίνου (Cyprinus carpio L.)/
|c Καραμαλίγκας Ιωάννης Χ. ; επιβλέπων καθηγητής Πανταζής Παναγιώτης
|
260 |
|
|
|a Καρδίτσα:
|b [χ.ό.],
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 100 σ. :
|b διαγρ., έγχρ. εικ., πιν. ;
|c 30 εκ.
|
500 |
|
|
|a 1 CD-ROM.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 89-100).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ *
|
650 |
1 |
0 |
|a ΨΑΡΙΑ *
|x ΔΙΑΤΡΟΦΗ
|
700 |
1 |
|
|a Πανταζής, Παναγιώτης
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Επιστημών Υγείας.
|b Τμήμα Κτηνιατρικής
|
710 |
0 |
|
|a Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου.
|b Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc83476c5ad13446fe0544
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 639.374 83 ΚΑΡ
|t 2
|x m
|z Books
|