Συγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικά/
Main Author: | Μπάρδα, Μαρία Δ. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. |
Other Authors: | Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43254 |
Similar Items
-
Μεταβολές των λιποπολυσακχαρίτων σε στελέχη pseudomonas aeruginosa με διάφορη ευαισθησία στα αντιβιοτικά/
by: Shearer, Brian Gibb
Published: (1984) -
Μικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισας /
by: Τσιώτα, Σταυρούλα.
Published: (2016) -
Μικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισας /
by: Τσιώτα, Σταυρούλα.
Published: (2016) -
Μελέτη της ανθεκτικότητας διαφόρων μικροβιακών στελεχών σε αντιβιοτικά και συσχέτιση των μετρήσεων ελάχιστης ανασταλτικής πυκνότητας (MIC) και διαμέτρου ζώνης αναστολής/
by: Ορφανού, Φιλιώ Κ.
Published: (1991) -
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προιόντων
by: Καλατζόπουλος, Γιώργος