Συγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικά/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43254 |
Internet
http://hdl.handle.net/11615/43254Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | THESIS 637.105 79 ΜΠΑ | 2 | Προβολή | OPAC |