Συγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικά/

Main Author: Μπάρδα, Μαρία Δ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/43254
LEADER 01607nam a2200253 a 4500
001 843935
005 20171111231251.0
008 141203s2014 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 637.105 79 
100 1 |a Μπάρδα, Μαρία Δ. 
245 1 0 |a Συγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικά/  |c Μαρία Δ. Μπάρδα ; [επιβλέπων καθηγητής Πουρνάρας Σπυρίδων] 
260 |a Λάρισα:  |b [χ.ό.],  |c 2014 
300 |a 82 σ. :  |b εικ. έγχρ., διαγρ. ;  |c 30 εκ. 
500 |a 1 CD-ROM. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 73-82). 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΗ  |x ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 
650 1 0 |a ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ *  |x ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 
650 1 0 |a ΦΑΡΜΑΚΑ *, ΑΝΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΑ 
700 1 |a Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α. 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
856 4 0 |b Τμήμα Ιατρικής  |u http://hdl.handle.net/11615/43254 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc79d36c5ad13446fc47a0  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 637.105 79 ΜΠΑ  |t 2  |x m  |z Books