Συγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικά/

Main Author: Μπάρδα, Μαρία Δ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Πουρνάρας, Σπυρίδωνας Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/43254
Item Description:1 CD-ROM.
Physical Description:82 σ. : εικ. έγχρ., διαγρ. ; 30 εκ.
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 73-82).